| zamolba za ulazak u savez | |
|
|
Author | Message |
---|
brmbo Guest
| Subject: zamolba za ulazak u savez Mon Nov 03, 2008 6:22 pm | |
| pozdrav,
Nisam bio u 1.bojni, niti sam sam clan nekog od saveza s kojima ste u savezu. trenutno igram na s1 gdje sam u savezu visum pod nazivom drogan, te igram na s8.com.
ovdje sam na +/-, imam 76 pop, teutonac, farma nisam, ali farmam oko sebe, branim se sklonistima i dizem vojsku za pljackanje, imam oko 150 zlata i aktivan sam svaki dan.
ukoliko su vam potrebne jos kakve informacije, javite mi
pozdrav i hvala bez obzira kakav odgovor bio |
|
| |
Ante13 Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Mon Nov 03, 2008 11:13 pm | |
| dobar dan moje je ime Ante i živim u Šibeniku i imam 13 god moja je želja da uđem u ovaj savez jer bi mi bila iznimna čast služiti savezu 1.Bojna ja vas molim da me primite jer nećete požaliti molim vas
s iznimnim poštovanjem:ante13 |
|
| |
arlen Guest
| Subject: pozz Tue Nov 04, 2008 1:22 am | |
| boook... evo imam 73 pop aktivan sam i trazim savez... igram na s2 i igram travian otprilike 2 godine...u heg savezu nisu bas organizirani jer je pola saveza na +,+ a pola na -,+.. tako a se nadam ulasku vas savez...
pozz |
|
| |
x-ice Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Tue Nov 04, 2008 10:11 am | |
| bok evo imam 77 popa i hocu u vas savez i zbog toga hocu jer sam iskusan igrac igram s3 zovm se blue boys i zbog toga jer u ojoj okolici imaju clanovi ovog saveza |
|
| |
zgubidan Guest
| Subject: ja bih u savez Tue Nov 04, 2008 4:20 pm | |
| volim se zajebavat i lijep sam decko i ja imam malog hrcka i ja se volim igrati na serveru 4. i molim vas primite me. molim vas. ja cu vam poslat falange iz prvog servera ako me primite i dat cu sve od sebe. i bit cu u top sto. opa... ja vec jesam u savezu hehehehehe |
|
| |
Zex Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Tue Nov 04, 2008 8:05 pm | |
| Pozdrav.
Nisam iz prijasnje 1. Bojne igram na serveru 1 i vrlo sam aktivni igrac na oba servera.
nadam se da cete me razmotriti za ukljucenje savezu.
thx |
|
| |
party bo Guest
| Subject: Zamolba za ulazak u savez Wed Nov 05, 2008 12:16 am | |
| bok!moje ime je goran!zelio bi uci kod vas u savez.imam iskustava prijasnjih sa travianom,igrao sam na 3serveru.imam 53popa i igram sa teutoncima.brzo se razvijam,nisam farma. Pozdrav! |
|
| |
Lewa Guest
| Subject: Zamolba za savez Wed Nov 05, 2008 2:33 pm | |
| Pozdrav Evo igram travian već 2 godine jednom sam ćak radio svjetsko čudo ali bezuspješno na serveru 1 to je bilo prošli server onda igram na serverima s1 s2 i s3 ali jbg tek sam počeo ponovo jel su mi bili ukinuli internet tako da sam počeo igrati prije nekih mjesec i pol kada sam ga opet dobio uz travian igram i warcraft 3 na crackiranom serveru stazu dota all stars i u tome sam isto jako dobar a za savez 1.bojna se zna zašto oču uč eto nadam se da ču upast u savez svakodnevno sam na travianu po par puta ujutro i navečer popodne je škola evo nadam se da imam uvjete za upad puno hvala!! Lewa |
|
| |
black hawk
Number of posts : 28 travian nick : black hawk Registration date : 2008-11-04
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Wed Nov 05, 2008 3:21 pm | |
| Lewa, u kojem savezu si bio kad si gradio WW? | |
|
| |
Babuška Guest
| Subject: Zamolba Wed Nov 05, 2008 5:33 pm | |
| Lijep pozdrav. Molim pozivnicu za savez. Trenutno igram na s2 pod imenom MaliGusar,narod Gali gdje sam u savezu S.V i ovdje na s4. Aktivna sam i relativno brzo napredujem. U nadi za pozitivnim odgovorom lijepo Vas pozdravljam. P.S. zavirivat ću u Veleposlanstvo |
|
| |
BLACK MA Guest
| Subject: MOLBAAAAA! Wed Nov 05, 2008 7:57 pm | |
| evo ovako zovem se viktor iz srbije sam imam 39 godina,nick mi je red-white boy ...imam 57 stanovnika i kvadrant +/+..pa bix vas zamolio za pozivnicu...
LKISA PADA JA SE KLIZAM SEREM SE SVIMA NA PARTIZAN[center] |
|
| |
Kristija Guest
| |
| |
arlen Guest
| Subject: book Thu Nov 06, 2008 12:43 am | |
| pozz... je mogu samo pitat dali cete prihvacati ove koji nisu bili u savezu 1.bojna na nekim drugim serverima..
poooz.... |
|
| |
okram
Number of posts : 125 travian nick : okram Registration date : 2008-11-01
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Thu Nov 06, 2008 12:30 pm | |
| Primit cemo aktivne s vojskom. POP ne ratuje! | |
|
| |
zrikonja Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Fri Nov 07, 2008 1:10 am | |
| Pozdrav. Ja sam Josip iz Vinkovaca. Imam 19 god. Redovan igrac. Na internetu izmedu 3-4 sata na dan, vecinom popodne... Igrao i igram na S3. Htjeo bi uci u savez koji ce pobjedivati, napredovati, i u kojem cu upoznati dosta novih prijatelja... populacija oko 76.
Za neke pojedinosti pitajte... |
|
| |
Grah Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Sat Nov 08, 2008 12:02 pm | |
| Ja sam Ivan iz Zagreba, imam 22 godine, igrao sam na 2. serveru u IPRG - Block-5wing od AD - Agnus dei saveza i sad igram 3. server u savezu sam JBT-semp. Volio bih kad bi me primili u savez. Pozdrav |
|
| |
r Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Mon Nov 10, 2008 1:58 pm | |
| ja zelim uc u savez sve ostalo cete saznat kad uđem u savez javi preko pp da ili ne |
|
| |
19ultras Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Mon Nov 10, 2008 1:59 pm | |
| |
|
| |
dragon11 Guest
| Subject: zamolba za ulazak u savez Fri Mar 06, 2009 2:55 pm | |
| bok.da puno ne duljim želio bih pristupiti vašem savezu. aktivan sam igrač što se može provjeriti. imam 37 godina,bivši pripadnik tigrova igram još na s2 u CRO-S savezu igram sa teutoncima i imam 2naselja:-75\118 -76\117 oaza:-75\119 vjerujem da bi se mogao uklopiti u vašu ekipu.
dragon11 |
|
| |
Rimljani Guest
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Sat Mar 07, 2009 2:14 pm | |
| |
|
| |
kale5 Guest
| Subject: i? Sat Mar 07, 2009 3:40 pm | |
| evo ovako....vrlo sam iskusan igrac, na koordinatima sam koje trazite, igram na svim ser. osim ser.1, vrlo sam aktivan na travianu, imam trenutno oko 1100 vojnika, iako imam oko 520 popa vrlo sam mocan igrac.......i sto reci za kraj ......pratim dosta forum i uvijek saljem push.....pa bih vas zamolija da posaljete pozivnicu pozz |
|
| |
Ziga
Number of posts : 46 Age : 44 Location : Zagreb travian nick : Ziga Registration date : 2008-11-18
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez Sat Mar 07, 2009 3:42 pm | |
| - Rimljani wrote:
- mogu u savez
predstavi se i reci nešto o sebi. Imaš li iskustva s travianom, ako da na kojim serverima. Jesi li aktivan igrač? Koliko sela imaš? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: zamolba za ulazak u savez | |
| |
|
| |
| zamolba za ulazak u savez | |
|